Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Industriförnödenheter-Fästelement
Önskar få kontakt med leverantör för att kunna få prisuppgift på diverse fästelement; skruvar i olika storlekar och utförande, årsvolymer 250.000-300.000st, mellan 10.000-80.000st/avrop, små gummibuffertar, plastbrickor m.m. årsvolym några 1000-tal/år.
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Söker leverantör för rörbockning av rostfria rör. Ø22-25mm. Godstjocklek 1,5mm. Det är 2,5 meter långa rör som skall bockas till en U-form. Antal varierar, kan vara 50st/avrop eller mer men max 500st/år. Kundorderstyrda projekt.
Skärande Bearbetning-Maskintillverkning
Söker en komplett helhetsleverantör för tillverkning av låglyftande eldrivna truckar. Dessa truckar används för transport av tunga laster inomhus, speciellt kabeltrummor inom kabelproduktion. Maskinerna lyfter upp till 50 ton (maskinen själv väger upp till 12 ton). Försäljningsvolymen är 2-4 maskiner per år och en typisk affär 1-2 miljoner. Därutöver ska hydraulik installeras, dvs. lyftcylindrar, ventiler, slangar, osv plus hjul, drivmotorer med växlar (CFR), motorstyrning (Zapi), batteri, el och reglage för förare. Styrsystemet levereras komplett av Rimaster i Söderhamn. Monteringsarbetet liknar montering av truckar, skogsmaskiner och gruvmaskiner. Det viktiga blir kunnandet om helheten för att klara test och felsökning efter montering. En travers som klarar minst 4 ton förenklar arbetet. Produktion av maskiner kräver metallbearbetning, svetsning, bockning och montering av ibland tjockts gods. Söker leverantör från Gävleborg och söderut.
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Vi ska köpa in en rundslipningsmaskin som ersättning till vår gamla. Offerter önskas omgående. Vi är öppna för förslag gällande fabrikat. Slipen kan endera vara ny eller bättre begagnad. Styrd eller manuell spelar inte heller någon roll. Detaljer: Ø 250 mm och längd 400-500 mm.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Upphandling och leverans av lagertält med avfuktare. Lagertältet ska klara av vinterförhållande (snölast och vind) som är i Kiruna. Storleken 10x20m med vikport med gångdörr storlek 4x4m. I leveransen ska lagertältet vara utrustad med avfuktare och ventilation så att en torr miljö kan uppnås. I porten skall en traktor typ L90 rymmas. Leveransen skall följa gällande krav och normer.
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling
Söker en leverantör för förtenning av gjutna komponenter med storlek 450 x 380 mm. Behandling både på in- och utsidan. Komponenterna är bågformade och väger ca 10 kg/st. Material: gråjärn 0115. Vi önskar pris på 30 st vilket är ungefärligt årsbehov.

Produkter

Mätmaskiner  
Mätmaskiner Beskrivning: LK Altera Serierna Keramiska mätmaskiner! • Bäst i klassen prestanda • Framtidssäker multisensor kapacitet • Lämplig för alla produktionsmiljöer • 10 års garanti på maskinens noggrannhet
Dimension:
Kvantitet :
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Nikon Modelmaker H120 Efter mer än två decennium med produktlinjen ModelMaker, tar Nikon återigen ett enormt kliv med den nya helt otroliga ModelMaker H120 som återigen flyttar på gränserna om vad som är möjligt i handhållen laserskanning. Med Nikons nya blålaserteknik, extremt höga uppdateringshastighet och optik framtagen av Nikons optikavdelning i Japan har vi fått en skanner som klarar mäta allt till en extremt noggrannhet och upplösning. H120 är kompromisslös och lämnar de mest detaljerade, snabbaste skanningarna som dessutom är noggrannast på marknaden. Noggrannhet 6µm
Dimension:
Kvantitet :
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Den extrema noggrannheten är resultatet av världens mest avancerade laserskanner. I tester som är jämförbara med ISO 10360 har LC15Dxuppnått noggrannheter som normalt förväntas vid användning av en CMM med en taktil prob. MPE: 1.9µm Nikons unika ESP3 teknik upprätthåller noggrannhet, snabbhet och datakvaliteten genom att anpassa laserinställningar i realtid. Användarna får en bättre förståelse för den dimensionella kvaliteten på sina produkter utan att ge avkall på cykeltider.
Dimension: 370gram, fullt kompatibel med Renishaw PH10 Mäthuvud
Kvantitet :
Travers  
Travers Märke: Helm
Typ: NIKO
Beskrivning: Original vs Original? Våra lättlastsystem från Helm ger en ergonomisk och kostnadseffektiv lösning för laster upp till 2000kg och spännvidd 10m. Skenorna finns i stålutförande, aluminium samt rostfritt utförande AISI 304/316. Välj Helmskenan - lång livslängd och minimalt underhåll! • Lastkapaciteter upp till 2000 kg • Tvärbalks längder upp till 10 meter. • Modul design • Kostnads effektiv. • Enkel installation med ett brett utbud av upphängnings möjligheter. • Kopplingsbart med existerande system. • Teleskoperande system. • Manuell eller elektrisk drift. • Golv eller takupphängda system. • Elförzinkade eller pulverlackerade skenor.
Testutrustning  
Testutrustning Märke: DIA-COME
Typ: Mätbord
År: 2019
Pumpar  
Beskrivning: Oljepump 1:1, används vid pumpning av olja med låg viskositet och vid korta sträckor, som vid pumpning från ett kärl till ett annat.
Dimension: Kapacitet: 30 l/min Lufttryck min-max: 0,3-1,0 MPa Oljeutlopp: Inv. ISO-G3/4 Oljeintag: Utv. ISO-G1 Luftanslutning: Inv. ISO-G1/4 Vikt: 2,8 kg Art.nr: 0102170
Kvantitet :

Skicka offertförfrågan

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Demex Coating AB
...
Fritidsfokus AB
fritidsfokus_ab ...
Deje Stål AB
Vi på Deje Stål AB i Värmland är riktigt stolta att kunna tillverka och leverera 100% svensktillverk...
DMG MORI Sweden AB
dmg_mori_sweden_ab DMG MORI är en världsledande global koncern som tillverkar spånavskiljande bearbetningsmaskiner. DMG...
Motala Verkstad Group AB (MVG)
motala_verkstad_group_ab_mvg Vi på Motala Verkstad brukar säga att vi gör det som är stort, tungt och vackert. grundat av Batzar ...
Jormvattnets Lego AB
jormvattnets_lego_ab Företaget står för kablagetillverkning, där kunder som behöver kablar till olika maskinstyrningar in...

Nyheter

Stora delar av svensk stålindustri går nu samman för mer elektrisk ämnesvärmning
Projektet ska utreda möjligheter för ämnesvärmning, något som kan leda till betydande sänkningar av koldioxidutsläpp och skapa konkurrensfördelar för stålföretagen på en global..
50 miljoner till forskarskola inom AI
En rad svenska företag kommer att delta i projektet, som till exempel Epiroc, Saab, Ericsson, Scania och wec360°.Drygt 50 miljoner satsas nu på att forska om hur framtidens..
Svenska blir vd för danska robotföretaget
Det unga företaget siktar nu på rejäl tillväxt.Annika Isaksson skall som ny CEO i Köpenhamnsbaserade Flow Robotics leda verksamhetens internationella expansion...
Råstålsproduktionen svagt uppåt
Årets sista månad sjönk dock produktionen.Under 2019 producerades sammanlagt 4 721 tusen ton råstål i Sverige. Det innebär en ökning med 1,4 procent..
Nordic Quick Systems satsar globalt
Företaget som utvecklat ett kedjehjul med roterbara och utbytbara slitagedelar, befinner sig i en spännande expansionsfas. Nordic Quick Systems, med säte i Piteå, har..
Norrbottensföretag först i världen med Epirocs nya utrustning
Den storsatsande entreprenören i Aitik satsar på automation och teknik i framkant.Epiroc Sweden levererar och driftsätter i dagarna de första borriggarna av den helt..
De satsar på nya bäddfräsar i toppklass
Råbe Tooling och Midroc Electro inleder året med nya maskiner.Spanska SORALUCE och Stenbergs levererar bäddfräsar i toppklass. Företaget har nyligen sålt..
Atlas Copco har förvärvat distributör av vakuumutrustning
Bolagets försäljning täcker sydöstra USA.Atlas Copco har förvärvat tillgångarna i M.C. Schroeder Equipment Co., Inc. Bolaget är en distributör av..
Weland och Schunk bland Elmias bästa
Nu har Elmia utsett premiärvinnarna i nyinstiftade Elmia Spark Award, utställare som gjort något alldeles extra av sitt mässdeltagande. Weland, Schunk och Sydved – det är de..
Saab har startat produktionen till amerikanska flygvapnet i Linköping
Sju enheter tillverkas i Linköping för senare leverans till Boeing.Saab påbörjade produktionen av sina delar av skolflygplanet T-7A i Linköping tidigare i januari..
ABB och Ericsson premiärvisar för världsledare i Davos
För första gången någonsin kommer ABB och Ericsson, tillsammans med Swisscom, demonstrera hur robotar kan kontrolleras över långa avstånd genom 5G-teknik. Under World Economic..
Världens vd:ar fortsatt pessimistiska om den globala tillväxten
Samtidigt fortsätter tron på det egna bolagets framtid att vara stark över hela världen, och miljöfrågan ses av många som en möjliggörare för tillväxt.För 23:e året i..
Förnyat förtroende från Volvo
Casat 3.0 används vid tillverkning av båtmotorer hos Volvo Penta.H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Casat fått en order från Volvo AB för 12..
Migatronic debuterar på Elmia Automation
Svets och automation går ofta hand i hand. Det anser Migatronic, som nu satsar dubbelt på Elmia Produktionsmässor. – Vi har sneglat mot Elmia Automation när vi har..
Minskad orderingång för Sandvik
En rad aktiviteteter ska säkra lönsamheten. Sandviks intäkter uppgick till 26 583 (25 968) miljoner kronor i fjärde kvartalet. Rörelseresultat för samma..

Qimtek Products