B-Group Sverige

Beskrivning

B GROUP är ett stålföretag och leveransföretag som har verksamhet i fler än 15 europeiska länder. Företagets största marknader är Finland, Sverige och Norge.

Vi är bland de största företagen i Europa som erbjuder heltäckande lösningar.

Vår verksamhet består bland annat av tillverkning av armeringsnät och armeringsstål på rullar, skärning av stålplåt från rullar, alla typer av skärning av plåt och leverans av råmaterial kombinerat med tekniskt stöd.

Företagets verksamhet omfattar fler än 70 000 olika stålprodukter, som levereras från stålverk i Europa och Eurasien och som håller absolut högsta kvalitet.

Våra huvudsakliga marknadsområden är konstruktion, industriell ekonomi, offshore och övriga industrier.

Våra servicecenter och lagerlokaler är placerade på strategiska platser vid hamnar och tack vare vårt samarbete med globala logistikpartners är vi flexibla och kan erbjuda flera typer av leveransmetoder: land-, sjö- och järnvägstransport.

B GROUP har erfarenhet av fem års samarbete med partners i norra Europa och tolv års erfarenhet av internationella stålleveranser.

Adress
B-Group Sverige
Gamla Hamnvägen
731 36  Köping
Västmanland
Sweden
Telefon
08-5051 63 08
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.bgroup.lt/sv/
Kontaktperson
Vilius Kairiukstis
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetning-Gasskärning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Plåtbearbetning-Plasmaskärning

Övrigt

Nyheter

Nyetablering i Arboga
Företaget B-Group med bas i Lettland, men som finns i hela Europa och har en omsättning i miljardklassen startar en produktionsanläggning för special- och expressleveranser av..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen