Battenfeld Sverige AB

Beskrivning

Välkommen till Battenfeld Sverige AB
Battenfeld Sverige AB är din samarbetspartner när det gäller maskiner för bearbetning av plast. Vi har ett brett utbud av så väl tillverkande maskiner som tillbehör för plastindustrin.

Svenskägt familjeföretag
Battenfeld Sverige AB är ett svenskägt familjeföretag med Christian Hiljemark som VD. Vi säljer maskiner och tillhörande kringutrustning till den svenska och norska plastindustrin. Företaget har drygt 10 anställda. Kontor, lager och service finns i våra lokaler i Halmstad, alldeles invid flygplatsen, på den Halländska västkusten.
Kvalitetsleverantör sedan 1978
Vi har varit kvalitetsleverantör till plastindustrin sedan 1978. Vårt sortiment idag består främst av formsprutor, robotsystem och kringutrustning från Wittmann Battenfeld, extruders från Battenfeld Extrusionstechnik och Gloucester Engineering samt formblåsningsmaskiner från Kautex Maschinenbau GmbH.

Adress
Battenfeld Sverige AB
Skallebackavägen 29
302 41  Halmstad
Halland
Sweden
Telefon
035 - 15 59 50
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.battenfeld.se
Kontaktperson
Christian Hiljemark
Telefon
035-15 59 55
Anställda
10 - 30
Omsättning
40,000,000

Specialistområden

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008
Battenfeld Sverige AB är ISO-certifierade enligt 9001:2008 som en naturlig del av vårt kvalitets-tänkande - och som en naturlig länk mellan oss och våra ISO-certifierade leverantörer.
Dokumenterad kvalitetsstyrning
ISO 9001:2008 är ett kvalitetsledningssystem som innebär att man har en uppbyggd struktur från ledning och nedåt för hur man arbetar med kvalitetsfrågor. Vidare har man fasta rutiner för verksamheten som dokumenteras i en kvalitetsmanual. Att systemet fungerar över tiden säkerställs genom internrevision och genom externa revisioner av ackrediterade certifieringsorgan.
Trygghet för dig som kund
Standarden är internationell och motsvarande certifiering finns hos Battenfelds fabriker, vilket ger en obruten länk från tillverkare, via Battenfeld Sverige AB, till dig som kund. ISO-certifieringen är en trygghet för dig som kund då du vet att Battenfeld målmedvetet arbetar efter fastställda rutiner och kvalitetsnormer.Internt kvalitetsprogram ger dig bästa service
Som en del av vår ISO-certifiering enligt 9001:2008 arbetar vi med ständiga förbättringar genom vårt interna kvalitetsprogram. Allt för att vi ska kunna ge dig som kund allra bästa service.
Vi mäter, kontrollerar och följer upp
Som en del av vår ISO-certifiering arbetar vi internt med vårt kvalitetsprogram. Detta innebär bl a att vi mäter, kontrollerar och följer upp sekvenser inom olika områden av vår verksamhet för att tidigt kunna "fånga upp" och rätta till eventuella avvikelser.
Ständiga förbättringar
Ingenting är så bra att det inte kan bli bättre, och därför jobbar vi med ständiga förbättringar och förebyggande kvalitetsarbete. Allt för att vi ska kunna ge dig som kund allra bästa service.

Skulle det trots detta vara något som du inte är nöjd med - berätta det för oss, så ska vi göra vårt yttersta för att lösa eventuella problem - och förebygga att de händer igen.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Automation-Robotar
Plastmaskiner-Formsprutningsmaskiner
Plastmaskiner-Kringutrustning
Plastmaskiner-Övriga Plastmaskiner

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen