Bengtssons Smide AB Karl

Beskrivning

Bengtssons Smide AB är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom smidestillverkning och produktutveckling. Vi drivs av lusten att få vara med och skapa gedigna produkter baserade på våra kunders behov. Vi är proffs på det vi gör och stolta bärare av vårt företags gedigna historia med över 100 års branschkunskap.


Vi arbetar i stål och rostfritt samt aluminium och har ett brett sortiment av balkar, rör och plåt som vi kapar och anpassar direkt efter kundens önskemål. Materialet går att beställa direkt från vår egen webbshop eller handlas från smidesverkstaden här på Frestavägen 9, Ekbacken, Täby. Vi anser att våra medarbetare är de bästa i branschen, de har ett stort och värdefullt yrkeskunnande. De förstår värdet av att lyssna på kunden. De anpassar produkten, ritningen eller konstruktionen efter kundens behov och genomför uppdraget med stor yrkesstolthet, alldeles oavsett storlek på projektet. En förutsättning för att vi ska kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt och kvalitativt smidesuppdrag är att vi arbetar med de senaste verktygen inom konstruktion samt med en modern maskinpark.


Genom åren har vi byggt ett starkt nätverk av mycket kunniga samarbetspartners. Genom dem kan vi erbjuda alla typer av ytbehandlingar, som till exempel lackering och varmförzinkning, vi kan även vid behov ombesörja transporter.

Adress
Bengtssons Smide AB Karl
Frestavägen 9
187 70  Täby
Stockholm
Sweden
Telefon
08-510 120 69
Fax
08-510 120 62
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.bengtssonssmide.se
Kontaktperson
Mikael Sjöström
Telefon
08-510 120 64
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

PRODUKTUTVECKLING OCH KONSTRUKTION Bolag och innovatörer som har idéer och behov av produktutveckling är välkomna till Bengtssons Smide. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att skapa produkter anpassade efter våra kunders behov.


Ibland baserar vi arbetet på kundens ritningar och när sådana inte finns skapar vi ritningarna själva. KONSTRUKTION På Bengtssons Smide AB har vi lång erfarenhet av att ta en idé till en färdig produkt. Vi arbetar med projekt till såväl industri som bygg, teater och kommunikationsbranschen. Alla kräver de sina specifika konstruktionslösningar. Vår styrka är att vi arbetar i nära samarbete med våra uppdragsgivare under konstruktionsprocessen. Det säkerställer kvalitet och minimerar fel och missförstånd. Vi arbetar med stål, rostfritt och aluminium och kan konstruera allt från små detaljer till stora avancerade konstruktioner. Det finns gott om utrymme i verkstaden så även riktigt stora konstruktioner får plats.


FRÅN IDÉ TILL PRODUKT


Att vara med i produktionen av nya produkter eller få äran att förfina och utveckla en redan befintlig produkt är inspirerande. Under åren har Bengtssons Smide bland annat varit delaktiga i att ta fram stativ till bussdepåer, vagnar för att hänga belysning i till teater samt fästen och ramar till telekombranschen. Med kreativitet och en inställning om att ingenting är omöjligt har bolaget bidragit till konstruktioner inom mängder av olika branscher och områden. BYGGNADSSMIDE OCH STÅLKONSTRUKTIONER MASKINSTATIV TEATERTEKNIK ARBETEN I ROSTFRITT ARBETEN I ALUMINIUM PARK & KYRKOGÅRDSSMIDE

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Design / Utveckling-Konstruktion, CAD
Design / Utveckling-Ritningstjänster
Fastighet/bygg-Trappor
Material-Stål
Plåtbearbetning-Byggsmide
Plåtbearbetning-Gasskärning
Plåtbearbetning-Plasmaskärning
Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Valsning

Övrigt

Kvalitetsäkring-EN 1090

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen