Delta Eltech AB

Beskrivning

DeltaEltech är en komplett systemleverantör med lång erfarenhet av systemleveranser till svensk industri. Vi tar det totala ansvaret för att genomföra våra kunders önskemål, från ide och analys till leverans och förvaltning av nyckelfärdig produkt. Vårt systemtänkande skapar förutsättningar för våra kunder att hantera sina inköp på en högre nivå vilket minskar antalet leverantörer, kortar ledtider samt skapar förutsättningar för effektivare inköp. Nivån och omfattningen av leveransen är unik för varje kund och produkt och begränsas inte till enbart produktion. Vi har utvecklat system och arbetsmetoder och paketerat dessa som en pallet av tjänster som utifrån varje kund eller unik produkt kan nyttjas på ett flexibelt sätt. För design och konstruktion nyttjar vi i första hand ingenjörsresurser från vårt systerföretag DeltaElectric men har även ett väl utvecklat samarbete med externa partners.

DeltaEltech producerar kretskort samt bygger kompletta elektronikenheter Vi har en modern maskinpark med hög kapacitet och välutbildad personal för att klara högt ställda krav på produktion, kvalitet och tillförlitlighet.

DeltaEltech har lång erfarenhet av klimatskydd av elektronik då många av de produkter vi tillverkar sitter i extrema miljöer där det t ex förekommer vibrationer, är fuktigt, varmt eller kallt. Klimat skydd av elektronik är därför en naturlig del av vår verksamhet och vi utför t ex skyddslackering och ingjutning.

DeltaEltech producerar automatikskåp, startutrustningar och kopplingslådor i varierande seriestorlekar. Genom vår långa erfarenhet och höga kunskapsnivå inom produktionsteknik och material kan DeltaEltech hjälpa våra kunder med tekniska lösningar.

Adress
Delta Eltech AB
Box 4024
Björnavägen 74
891 04  Örnsköldsvik
Västernorrland
Sweden
Telefon
0660-29 98 50
Fax
0660-57 21 70
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.eltech.se
Kontaktperson
Marcus Edholm
Telefon
0660-29 98 55
Anställda
51 - 100
Omsättning

Specialistområden

Tillverkar klimtaskyddad elektronik, lackar och gjuter in elektronikkomponenter.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Elektronik-Kablage
Elektronik-Kretskortsmontering (hål)
Elektronik-Kretskortsmontering (yt)
Elektronik-Lödning
Elektronik-Mönsterkortstillverkning
Elektronik-Prototyptillverkning

Övrigt

Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen