Jiwe Varmförzinkning AB

Beskrivning

JIWE ytbehandlar allt från minsta skruv och gängade stänger till bilkomponenter, smidesdetaljer och balkongkonstruktioner.

Specialiseringen ligger inom varmförzinkning, metallisering och ytbehandling. JIWE erbjuder bland annat korrosionsskydd av stålkomponenter men även korrosionsskydd av stål genom varmförzinkning, målning av galvaniserade stålkonstruktioner (Duplex), blästring och målning.
Vi på JIWE kan erbjuda samma kvalitetssäkrade produkter till såväl troget återkommande kunder som nya kontakter i hela norra Europa tack vare produktionsanläggningar på flera orter. Under åren har verksamheten även utvecklat en bred kompetens kring logistik. Det är ett viktigt inslag i den totala produktionsprocessen där vi genom vårat väl utbyggda logistiksystem både kan hämta upp gods till våra anläggningar samt även leverera färdigt gods antingen tillbaka till Er igen eller direkt till eventuell arbetsplats/bygge.
Se www.zink.se för att se våra turbilsområden eller kontakta oss gärna för mer info. Om det behövs kan vi med hjälp av våra turbilar leverera det varmförzinkade godset inom 48 timmar!

Adress
Jiwe Varmförzinkning AB
Thure Carlssons v 5
294 35  Sölvesborg
Blekinge
Sweden
Telefon
0456-422 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.zink.se
Kontaktperson
Bjarne Sändergård
Telefon
0456-422 01
Anställda
51 - 100
Omsättning
50,000

Specialistområden

Varmförzinkning, Metallisering, Ytbehandling och Rostskydd.

Tilläggstjänster
Vi gör färdigt arbetet.
Vi är rustade inför framtiden - för din skull

JIWE:s spetskompetens är korrosionsskydd av stål.

Därutöver erbjuder vi en rad monteringar och efterbehandlingstjänster för att optimera logistikkedjan. Vår ambition och strävan är att underlätta för våra kunder i efterarbetet.

Montering: Oftast levererar vi färdigbehandlade konstruktioner direkt till bygg- eller monteringsplatsen. Vi tillhandahåller lastbilar med lyftverktyg och därmed möjlighet att hjälpa till med den sista monteringen ute på plats.

Montering av gods: Det kan oftast vara en lönsam fördel att låta JIWE stå för monteringen av godset. Vi har lyftkapaciteten, den fysiska platsen och kompetensen. Dessutom får kunden en färdig konstruktion, klar att monteras ihop direkt på byggplatsen.

Slipning och svetsning: Vi erbjuder våra kunder hjälp i det avslutande detaljarbetet med en konstruktion när det gäller slipning och svetsning. Detta gör att konstruktionen dessutom framstår som estetiskt tilltalande.

Upprymning av gängor: Duktiga medarbetare och en välutvecklad maskinpark gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder upprymning av gängor i deras konstruktioner. Det sparar tid såväl som det underlättar för den efterkommande monteringen.

Svetsning: Vi har både duktiga och erfarna svetsare anställda, som erbjuder svetsningsarbete av hög kvalitet. För de kunder som önskar utföra sitt svetsningsjobb själva, har vi möjlighet att ombesörja plats hos oss. Som en efterföljande service kan vi leverera den färdiga konstruktionen till bygget.

Packning: När konstruktionen har uppnått ett tilltalande estetiskt utseende och intryck, är det viktigt att vår transport sörjer för att godset behåller sin utformning. För att minimera risken att godset ska behöva repareras, erbjuder vi våra kunder att emballera allt behandlat gods och konstruktioner samt förvara.

Kunder

Tillverkare

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Montering & Paketering-Paketering
Plåtbearbetning-Svetsning
Skärande Bearbetning-Slipning
Ytbehandling-Blästring
Ytbehandling-Förzinkning
Ytbehandling-Övrig ytbehandling
Ytbehandling-Pulverlackering
Ytbehandling-Sprutlackering
Ytbehandling-Termisk Sprutning

Övrigt

Arbetssätt-Hög grad av automation
Arbetssätt-Mellanserier (1000-10000st)
Arbetssätt-Små serier (10-1000st)
Arbetssätt-Stora serier (10 000st +)
Arbetssätt-Stycketillverkning (1-10st)
Industri-Aerospace
Industri-Fordonsindustrin
Industri-Försvarsindustrin
Industri-Gruvindustri
Industri-Industrimaskiner
Industri-Jordbruk
Industri-Marinindustrin
Industri-Miljöteknik
Industri-Motorsport
Industri-Olje-,Kemisk- och Energiindustrin
Industri-Pumpindustrin
Industri-Spårbunden trafik
Industri-Transportindustrin
Industri-Tunga Fordon
Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9001
Material-Zink

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen