Klarvik AB

Beskrivning

Klarvik är en totalleverantör inom aluminium, med ett brett utbud av tjänster.

Konstruktion: Vi förverkligar kundens idéer.
• Produktion: Flexibel och högt automatiserad produktion.
• Bearbetning: Vi har helheten under ett tak.
• Ytbehandling: Anodisering och lackering av aluminiumkomponenter.
• Packning/leverans: Vi packar och levererar enligt kundens önskemål
• Lagerhållning: Vi tillverkar och lagerhåller utifrån kundens prognoser. Det innebär att vi kan leverera i precis rätt tid, direkt från hyllan ut till kund. På så sätt optimerar kunden sina inköp och behöver inte hantera något eget lager.
Utveckling kräver att man tänker i nya banor. På Klarvik möter du engagerade medarbetare som kan aluminium och som snabbt kan bedöma möjligheter och lösningar kopplade till kundens unika behov. Ju tidigare vi kommer in i processen, desto snabbare kan vi hitta fram till en bra lösning. Det blir dessutom ofta både billigare och bättre om vi kan bidra med vår expertis redan i utvecklingsfasen.

Vi är vana att ställas inför krävande utmaningar. Vår breda kompetens och långa erfarenhet gör att vi kan tillgodose de mest skiftande behov. Det kan handla om att producera eller förädla befintliga produkter. Det kan också handla om att utveckla helt nya, kundanpassade lösningar. Den gemensamma nämnaren är aluminium, ett mångsidigt material med många fördelar.

Diskutera gärna dina idéer med våra konstruktörer. Det kan vara lösa tankar, grova skisser eller färdiga ritningar. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen.
På Klarvik har vi investerat i en avancerad och effektiv maskinpark som håller produktionen rullande dygnet runt. Den höga automationsgraden ger oss en rad fördelar. Med en stabil och kostnadseffektiv produktion kan vi hålla jämn och hög kvalitet, även i mycket stora volymer. Vi har också flexibiliteten att köra och leverera optimerade batcher till våra kunder och vi kan snabbt ställa om mellan olika jobb.

De flesta robotcellerna konstruerar och bygger vi själva. På så sätt håller vi investerings- och driftskostnaderna på en låg nivå, vilket ger lägre timpenning i maskinerna. Alla dessa fördelar kommer naturligtvis våra kunder tillgodo i form av bättre service, högre kvalitet och småländska priser.

Adress
Klarvik AB
Klarviksvägen 9
360 72  Klavreström
Kronoberg
Sweden
Telefon
0474-557 70
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.klarvik.se
Kontaktperson
Jerker Blomqvist
Telefon
Anställda
31 - 50
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Design / Utveckling-Konstruktion, Mekanik
Materialhantering och Förvaring-Lagringsystem
Materialhantering och Förvaring-Pallställ
Plåtbearbetning-Pressning
Ytbehandling-Anodisering

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Lars Gustafsson ny vd för Klarvik
Lars Gustafsson ny vd för Klarvik Lars Gustafsson blir ny VD för Klarvik AB. Med ett förflutet som bland annat försäljningsdirektör på SAPA, vd på Hydro Building System..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen