Linova AB

Beskrivning

VÄLKOMMEN
TILL LINOVA
Vi på Linova är specialister på trådgnistning och sänkgnistning. Linova förfogar över sju maskiner för trådgnistning lämpliga för enstaka detaljer. Men Linova trådgnistar också regelbundet i renodlad produktion.
Företaget startades 1995 men erfarenheten av gnistbearbetning löper tillbaka till då tekniken var ny i mitten av sjuttiotalet. Alla metaller är lämpliga för gnistbearbetning, även hårdmetall.
Linova finns i egna lokaler på Svågertorp strax söder om Malmö. Med närhet till Öresundsbron servar vi lätt både industrin i Malmö och resten Skåne men också regionen kring Köpenhamn med gnistbearbetning.
INGET ÄR FÖR LITET
INGET ÄR FÖR HÅRT
Trådgnistning kan vara den perfekta produktionslösningen på en noggrann ler svår-bearbetad detalj. Med trådgnistning tar vi ofta fram detaljen direkt ur ett härdat stål-ämne. Trådgnistning lämpar sig väl för vanligt stål eller vilken annan metall som helst, även hårdmetall. Vi kompletterar också kunders egna detaljer, ibland med ett enkelt kilspår.
Ibland kan det vara nödvändigt att sänkgnista detaljen. T.ex. om gnistbeabetningen skall resultera ett bottenhål, alltså att hålet skall inte gå igenom detaljen. Då tillverkas elektroden för sänkgnistning ofta genom trådgnistning. Trådgnistning ger snäva mått och god ytfinhet.

Adress
Linova AB
Herrgårdsvägen 12
218 75  Tygelsjö
Skåne
Sweden
Telefon
040-15 09 16
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.linova.se/index2.htm
Kontaktperson
Tomas Lindén
Telefon
070-815 09 18
Anställda
1 - 4
Omsättning

Specialistområden

Trådgnistning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Skärande Bearbetning-Trådgnistning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen