LBY TECH AB

LBY TECH AB

Beskrivning

LInriktning mot verktygsframtagning. Vi har en lång erfarenhet inom verktygstillverkning. Detta är företagets ursprung. Specialområden är tillverkning av rörbockningsverktyg och tillbehör såsom kap-, svets- och kontrollfixturer. Vi utvecklar och tillverkar även vakuumformningsverktyg och övriga formverktyg. Vi har en mycket modern och ändamålsenlig maskinpark och moderna hjälpmedel för design (Solidworks) och CNC beredning (MasterCam)
Kapacitet
Vi har en lång och gedigen erfarenhet gällande verktygsframtagning. Denna har vi skaffat oss under de senaste 25åren och vi har ständigt uppgraderat våra processer och våra maskinpark för att möta våra kunders krav och önskemål. Våra specialområden inom verktygstillverkning.
Rörbockningsverktyg
Företaget startades i mitten av 1970 talet med tillverkning av rörformningsverktyg till ett lokalt förtag som tillverkar avgassystem till fordonsindustrin. Vi arbetar fortfarande med denna kund. Under årens lopp har vi därför tillverkat många olika sorters verktyg för rörbockning. Vi tillverkar även fixturer för kapning av rör, svetsfixturer, kontrollfixturer samt läcktestutrustningar. Vi kan erbjuda alla tjänster från konstruktion till tillverkning. Vi vågar påstå att få företag har den kompetens som vi har inom detta område. Testa oss gärna.
Legotillverkning
Vi har en modern maskinpark med styrda CNC svarvar och CNC fräsar. Vi riktar framförallt in oss på tillverkning i små och medelstora serier. Vi har en mycket flexibel och erfaren personal som kan hantera korta och längre serier. Vi arbetar i de flesta material från D20-D200mm

Verktygstillverkning
Vi har en modern maskinpark med svarvar, CNC fräsar och trådgnistmaskiner. Vi har stor erfarenhet av fixturtillverkning, tillverkning av formverktyg samt trådgnistning.

Vi arbetar med Mastercam och hanterar format i -dxf, -dwg, step.

Vi använder affärssystemet Monitor

Adress
LBY TECH AB
Kungsgatan 48
341 31  Ljungby
Kronoberg
Sweden
Telefon
0372-828 38, 0703682838
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.lbytech.se
Kontaktperson
Mattias Håkansson
Telefon
0372-828 38
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

Vi har en stor bredd pga av att vi kan vara med er som kund i hela kedjan från utveckling till framtagning av verktyg och även legoproduktion. Vår verksamhet finns i egna lokaler på ca 1000kvm verkstadsyta. Vi har möjlighet och ambition att ta uppdrag som innefattar komplettbearbetning av färdig produkt.

Kunder

Inom Legotillverkning så arbetar vi idag inom olika områden. Vi är vana och har stor erfarenhet av svarvning av hydraulikkomponenter.
Verktyg är inriktat mot i huvudsak klipp-, formverktyg och fixturtillverkning. Vi jobbar med kunder verksamma inom konsumentelektronik och automotive i huvudsak.

Maskiner

Vi har en modern maskinpark med modern programvara för att göra beredningar av bearbetningsprogram. En uppdaterad lista på vår maskinpark kan ni hitta på vår hemsida. www.ljungbyverktyg.se

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Materialteknik och provning-Mätning
Montering & Paketering-Montering
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Vakuumformning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Skärande Bearbetning-Borrning
Skärande Bearbetning-CNC Borrning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, Fleraxlig
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
Verktygstillverkning-Fixturer
Verktygstillverkning-Formverktyg
Verktygstillverkning-Modelltillverkning
Verktygstillverkning-Stans- & Klippverktyg

Övrigt

Material-Aluminium
Material-Brons
Material-Högtemperaturs Stål
Material-Järn
Material-Karbid
Material-Karbon
Material-Koppar
Material-Mässing
Material-Övriga specialstål
Material-Plast
Material-Rostfritt Stål
Material-Stål
Material-Verktygstål

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Ljungby Verktyg AB tar in ny delägare
Ljungby Verktyg AB tar in ny delägare Ljungby Verktyg AB tar in en ny delägare iform av AllEstPacOÜ. AllEstPac är verksamt inom förpackningsbranschen och är en av nordens största..
Utökad kapacitet inom Trådgnisbearbetning
Utökad kapacitet inom Trådgnisbearbetning 2012-04. Ljungby Verktyg AB utökar kapacitet inom trådgnistbearbetning med en  Fanuc Robocut α-1c  Max arbetsstycke 820x730x300mm Ljungby Verktyg..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen