Oerlikon Balzers Coating Sweden AB

Beskrivning

Den säkra vägen till högpresterande verktyg och komponenter Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål under varumärket BALINIT®. Ytterligare varumärken vi erbjuder våra kunder är Balismooth® och GearPak®. Våra skikt är ISO och FDA certifierade. Vi tillhandahåller en komplett beläggningsservice inklusive ytpreparering: PVD-beläggning CVD-beläggning PPD-behandling Teknisk support Mekanisk förbehandling Efterbehandling, t.ex. polering Eget transportnät Våra samarbeten med tillförlitliga sliperier ger våra kunder unika möjligheter till fullservice inom rekonditionering. Våra hållfasta BALINIT® skikt motverkar adhesion och abrasiv nötning vilket i sin tur minskar riskerna för oplanerade produktionsstillestånd. Dessutom kan skikten ge längre verktygslivslängd och därmed lägre kostnad per producerad enhet.

Adress
Oerlikon Balzers Coating Sweden AB
Box 44074
Buteljgatan 6 / 10
117 43  Stockholm
Stockholm
Sweden
Telefon
08-681 41 40
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.oerlikon.com/balzers/se/
Kontaktperson
Magnus Andersson
Telefon
035-20 20 599
Anställda
51 - 100
Omsättning

Specialistområden

Balinit Coatings

Kunder

Största vinsterna med våra BALINIT®-beläggningar har de kunder fått som jobbar med: Maskinkomponenter Skärande bearbetning Klippning och stansning Kall- och varmformning Pressgjutning och extrusion Plast och gummiproduktion Livsmedels-och läkemedelsindustrin Träbearbetning Pappers- och cellulosaproduktion Oerlikon Balzers utvecklar beläggningar och beläggningsprocesser samt marknadsför system och produktionsutrustning. Oerlikon Balzers är det enda företaget som kan leverera beläggningsservice globalt tack vare ett väl utbyggt nät av produktionsanläggningar i Europa, Amerika och Asien. Vi servar den Nordiska marknaden samt Baltikum från våra fabriker i Stockholm och Halmstad samt Tammerfors i Finland. Om du är intresserad av våra tjänster utanför den Nordiska marknaden så använd världskartan eller sökfunktionen för att finna närmaste beläggningscenter.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Ytbehandling-Avspänningsglödgning
Ytbehandling-Blästring
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling
Ytbehandling-Förzinkning
Ytbehandling-Kemisk process
Ytbehandling-Laserytbehandling
Ytbehandling-Plastbeläggning
Ytbehandling-Polering
Ytbehandling-Pulverlackering
Ytbehandling-Screentryck
Ytbehandling-Special Tvätt
Ytbehandling-Sprutlackering
Ytbehandling-Termisk Sprutning
Ytbehandling-Tvättning
Ytbehandling-Värmebehandling
Ytbehandling-Våtlackering

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Svenska ytbehandlingsspecialisten uppköpt av global jätte
Samtidigt har ett 30-årigt joint venture avslutats.Scweizbaserade Oerlikon har skrivit på ett avtal om förvärv av svenska ytbehandlingsspecialisten Primateria...

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen