Repay Syd AB

Beskrivning

Repay Uddevalla är vår största anläggning och en uppskattad industripartner för de sydvästra delarna av vårt land. Här finns vårt största och mest omfattande handelstålslager. Anläggningen har en modern och ändamålsenlig maskinpark för figurskärning av plåt med gas och plasma, maskiner för kapning och gerning av rörprofiler, balk och ämnen, en rörlaserskärmaskin för figurskärning av rör samt maskiner för efterbehandling med trumlingsbläster eller andra metoder, se Maskinlista och Lagerlista.

I Uddevalla tillverkar och säljer vi även vår stålrörsspåle för grundläggning, MCP, se MCP Stålrörspåle.

Eftersom vi har både försäljning, produktion och lager i Uddevalla utlovar vi snabba besked, korta leveranstider och obyråkratiska kontakter för att uppfylla just dina behov.

Repay i Uddevala är certifierade enligt SS-EN 1090-1 gällande termisk skärning i utförandeklasserna EXC1, EXC2, EXC3 och EXC4.

Adress
Repay Syd AB
Brunegårdsvägen 1
451 76  Uddevalla
Västra Götaland
Sweden
Telefon
0522-64 58 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.repay.se
Kontaktperson
Johan Vikström
Telefon
0522-64 58 03
Anställda
31 - 50
Omsättning

Specialistområden

Figurskärning och kapning. Snabba, kostnadseffektiva lösningar med och högsta kvalitet.

Alla som arbetar med skärning av stål vet att det är en riktig vetenskap. Det gäller att välja rätt teknik beroende på vad som ska skäras, hur det ska skäras och hur den fortsatta bearbetningen ser ut. Då är det tryggt att vända sig till oss. Vi har lång erfarenhet av skärtekniker som gas, plasma, laser och rörlaser samt en synnerligen komplett maskinpark, se vår maskinlista. Vi är utvalda av SSAB som en av få ”Hardox Wearparts Partner” och har därigenom en erkänt god kunskap om slitstål.

Vi har valt att specialisera verksamheten till att figurskära och dela plåt och rör. Med andra ord utför vi inte själva någon efterföljande bearbetning. Vi tror att en specialisering är nödvändig för att kunna erbjuda dig som kund en så effektiv produktion som möjligt. Istället för att göra allting själva skapar vi tillsammans med lokala/regionala partners effektiva försörjningskedjor där vi kan erbjuda våra kunder efterföljande bearbetning som svetsning och skärande bearbetning.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetning-Gasskärning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Plåtbearbetning-Plasmaskärning
Plåtbearbetning-Rörlaserskärning
Skärande Bearbetning-Kapning

Övrigt

Arbetssätt-Stora serier (10 000st +)
Arbetssätt-Stycketillverkning (1-10st)
Material-Aluminium
Material-Bly
Material-Brons
Material-Högtemperaturs Stål
Material-Järn
Material-Magnesium
Material-Övriga specialstål
Material-Rostfritt Stål
Material-Stål
Material-Titan
Material-Verktygstål

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Repay köper ut & köper in
Repay köper ut & köper in Repay åter i ensamt ägande På bilden fr v: Lars-Göran Käck och Petter Mikaelsson För drygt en månad sedan köpte Repays..

Products

products.qimtek.se
 
Rostfritt stål  
Beskrivning: ; Dimension: ; Kvantitet :
Kontakt John Mikaelsson 0522-645801 eller mail john.mikaelsson@repay.se