Solectro AB

Solectro AB

Beskrivning

Solectro AB är leverantör av flera olika typer av CNC- maskiner, CNC-verktyg, specialmaskiner och komponenter inom elektronik, mekanik och automation.


Solectro AB och våra leverantörer står för nytänkande inom tillverkningsindustrin där fokus ligger på flexibilitet, korta ställtider, låg energiförbrukning, snabba och enkla anpassningar.


Solectro AB hjälper er att förbättra era processer, er produktivitet och er kvalitet inom fräsning, borrning, gravering och mycket mer vid bearbetning av aluminium-, plast- och kompositdetaljer.

Solectro AB står för kompetens och drivkraft.

Adress
Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35  Lomma
Skåne
Sweden
Telefon
040-53 66 00
Fax
040 53 66 10
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.solectro.seLinkedIn
Kontaktperson
Karoline Ljung
Telefon
040-53 66 23
Anställda
5 - 9
Omsättning
16

Kunder

Våra kunder finns inom medicintekniks-, försvars-, elektronik-, fordons-, telecom-, aerospace-, instrument-, förpackningsindustrin och maskinbyggare.

Maskiner

HSC-fräsmaskiner från Datron AG
Dispenseringsmaskiner från Datron AG
CNC-maskiner från Isel Germany AG
Mönsterkortsfräsar från LPKF Laser & Electronics AG
Lasermaskiner från LPKF Laser & Electronics AG
Automationskomponenter från Isel Germany AG
Mekanik och elektronik från Isel Germany AG
Controllers, steg- och servomotor från Nanotec
CNC-fräsverktyg från Datron AG
Dentalfräsmaskiner från Datron AG
Utsugs-/filtreringsaggregat från ULT AG

Verksamhetsområden

Solectro AB
Solectro AB
Solectro AB

Klicka på bilden för att förstora

Solectro AB
Solectro AB
Solectro AB

Verksamhetsområden

Automation-Automationssystem
Automation-Processautomation
Automation-Styrsystem
Elektronisk Utrustning-Övriga Elektronikmaskiner
Märkutrustning-Gravyrmaskiner
Maskiner för Bearbetning-CNC Fräsar
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Fräsar
Maskiner för Bearbetning-Horisontella Flerop-maskiner
Maskiner för Bearbetning-Konventionella Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Specialmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Vertikala Flerop-maskiner
Miljöteknik-Filteranläggningar
Miljöteknik-Oljedimavskiljare
Miljöteknik-Övrig Miljöteknik
Miljöteknik-Skärvätskerening
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Prototypstillverkning
Plåtbearbetande Maskiner-Laserskärmaskiner
Verktyg-Skärverktyg
Verktyg-Verktyg och Fixturer

Övrigt

Industri-Aerospace
Industri-Elektronik
Industri-Fordonsindustrin
Industri-Försvarsindustrin
Industri-Industrimaskiner
Industri-Kommunikationsutrustning
Industri-Läkemedelindustrin
Industri-Livsmedel
Industri-Marinindustrin
Industri-Medicinindustrin
Industri-Medicinteknik
Industri-Miljöteknik
Material-Aluminium
Material-Brons
Material-Gummi
Material-Karbon
Material-Kolstål
Material-Koppar
Material-Magnesium
Material-Mässing
Material-Plast
Material-Tekniska Keramer
Material-Titan
Material-Zink

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

?Producera mer konkurrenskraftigt med en Cobot
Cobots för små och medelstora företag.Solectro AB är numer också återförsäljare för Kassow Robot som utvecklar och producerar unikt effektiva,..
Solectro AB visar DATRON och ULT på de digitala Temaveckorna
En digital samlingsplats för det som skulle visats på Elmia Produktionsmässor.Solectro AB kommer att vara med i den digitala satsningen som tidningen Svensk Verkstad och Qimtek..
Från produktidé till produktion - inhouse
Med Datron neo ges möjligheten att utveckla egna produktidéer in-house. Med Datron neo kan ni snabbt och enkelt bli er egen leverantör. Ni får..
1-skärig planfräs för mycket fin ytkvalitet
Nytt fräsverktyg från Datron. Det nya fräsverktyget är en 1-skärig planfräs som även lämpar sig riktigt bra för grovfräsning. Den..
Ren och frisk luft på labbet
Jumbo filtrerar damm, gas och ånga i laboratoriemiljöerJUMBO Filtertrolley för laboratoriemiljöer är ett mobilt och tyst aggregat som..
Plattbearbetning i stora format
Med DATRON MLCube.Med Datron MLCube bearbetar man enkelt detaljer i stora plattmaterial i aluminium, mässing och olika sorters plast.  Datron MLCube har en stor..
Kundanpassad CNC-maskin från Solectro
Kundanpassad och flexibel CNC-maskin. Solectro AB har lång och bred erfarenhet av att specialanpassa..
Aluminiumprofiler för snabb och enkel uppbyggnad
Stabila och kompakta profiler i natureloxerade aluminium. Profilerna finns i flera olika utförande och lämpar sig bra för snabba och komplicerade uppbyggnader..
Laserrök - ett hälsofarligt ämne
Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?Vid..
Öka effektiviteten i produktionen
Inom elektronikindustrin och inom aggregatkonstruktion gäller det att ha korta ställtider, exakt reproducerbarhet och flexibel bearbetning. Med DATRONs kombination av..
DATRON M8Cube
För både stora och små serier.DATRON M8Cube för höghastighetsbearbetning med små verktyg – ett optimalt val för hightech-industrin, elektronikindustrin..
DATRON fräsverktyg utökar och flyttar till större lager
I vecka 36 påbörjar DATRON äntligen sin flytt av sitt verktygslager till ännu större lokaler.DATRONs verktygssortiment växer och försäljningen ökar med..
Banbrytande fräsverktyg från DATRON
DATRONs nya Cross Cutter kombinerar alla fördelar från både ett 1-skärigt och 2-skärigt fräsverktyg.DATRONs nya fräsverktyg CROSS CUTTER är unikt med ett..
Unikt och banbrytande fräsverktyg från DATRON
CROSS CUTTER har ett skär som delar sig i 180 grader upptill för att kunna ge en mycket hög spånmatning och en minimal spånvolym vid grovfräsning. Själva..
Laserrök – ett mycket hälsofarligt ämne
Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning mfl är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett mycket hälsofarligt ämne? Vid..
Uppnå högtransparent yta med Datrons fräsverktyg
DATRON har tagit fram ett väsentligt lönsammare alternativ för diamantfräsar med sin verktygsserie för bearbetning av Akryl. När man fräser i akrylglas och vill..
Attraktivare arbetsuppgifter inom industrin
DATRONs CNC-fräsmaskiner erbjuder operatören en attraktivare, högteknologisk och renare bearbetningsteknik utan smörjolja. Den yngre generationen har en bild av..
Har du höga krav på prototyper och små serier?
Nu är det bara 1 vecka kvar - Datron neo kommer till Solectros showroom i Lomma.Passa på att boka in ett besök där du kommer att få se hur snabbt och enkelt..
Producera dina ideér snabbt och enkelt
Ny produktöversikt från Solectro.Nu är vi äntligen färdiga med vår nya produktöversikt - beställ ditt exemplar redan idag! Solectro..
Ny allsidig PCB-mönsterkortsfräs från LPKF
Från design till färdig PCB prototyp på bara några timmar.Från design till färdig PCB prototyp på bara några timmarLPKFs nya allsidiga..
Två oberoende linjära rörelser i en enhet
Två enheter - en axel.Med den nya linjärenheten iLE från Isel Germany finns nu möjligheten att utföra två oberoende linjära..
DATRON M8cube gör tillverkningen snabb, flexibel och lönsam
Optimalt inom hightech-industrin, elektronikindustrin, flyg- och rymdindustrin, tryckindustrin, form- och modellkonstruktion...Med en ständigt varierande marknad och..
Dags att börja fräsa gängor istället för att skära gängor
Gängfräsar för effektiv produktion från Datron.Klassiska gängfräsar producerar själva gängkanalen i en kontinuerlig spiralrörelse och för varje..
Golfroboten som gör succé hos både nybörjare och avancerade
Nu när golfsäsongen är på gång, varför inte vässa svingen med RoboGolfPro - en golfpro som är en robot. Se filmen med nya roboten från IselGermany.   Golfroboten..
Premiär i Sverige för Dentalfräsmaskin D1 pure
Premiär i Sverige för Dentalfräsmaskin D1 pure Onsdagen den 17:e Juni är det premiärvisning i Sverige för Dentalfräsmaskin D1 pure. Visningen kommer att hållas i Solectro ABs lokaler i Lomma med..
Precisionsprodukter för automotivesektorn tillverkade med LPKFs lasersvetsning
Precisionsprodukter för automotivesektorn tillverkade med LPKFs lasersvetsning "Vi har använt LPKFs laserplastsvetsning i över 10 år för att sammanfoga plastkomponenter. Den här metoden har avgörande fördelar,..
CNC-maskinen för optimalt arbetsutrymme på liten uppställningsyta
CNC-maskinen för optimalt arbetsutrymme på liten uppställningsyta Isel Germany har reviderat sin CNC-maskin Overhead. Med Overhead uppnås ett optimalt arbetsutrymme på en liten uppställningsyta. I CNC-maskinen Overhead..
Datron ny kompakt dentalfräs - mässpremiär 10 mars
Datron ny kompakt dentalfräs - mässpremiär 10 mars Mässpremiär för DATRONs nya och kompakta dentalfräsmaskin D1 Pure den 10 mars på IDS i Köln. Passa på att se D1 Pure den 10 - 14:e Mars i..
Isel Germanys lineärteknologi -kraftfull, exakt och med individuella strukturella designmöjligheter.
Isel Germanys lineärteknologi -kraftfull, exakt och med individuella strukturella designmöjligheter. Idag används lineärenheter inom nästan alla område för automation, tillverkning, konstruktion. Isels produktutbud ger flexibel..
Datron höghastighetsfräs för plattbearbetning av storformat
Datron höghastighetsfräs för plattbearbetning av storformat Datron MLCube är en portalfräsmaskin som särskilt utvecklats för höghastighetsbearbetning av storformatplattor. Med Datron MLCube bearbetar man enkelt..
Industrilösningar i fokus med nya produkter inom alla område! Jetter AG ställer ut på SPS IPC Drives den 25 - 27 November 2014
Industrilösningar i fokus med nya produkter inom alla område! Jetter AG ställer ut på SPS IPC Drives den 25 - 27 November 2014 På årets SPS IPS Drives mässa presenterar Jetter AG systemlösningar för utvalda branscher. Automationsspecialisten Jetter AG kommer att visa..
Isel Germany AG ställer ut på Motek i Stuttgart 6-9 Oktober
Isel Germany AG ställer ut på Motek i Stuttgart 6-9 Oktober På årets Motek-mässa visar isel Germany AG bland annat upp ett nytt aluminumprofilsystem. Detta kännetecknas av en speciell..
Solectro, vi har lösningen för era behov
Solectro, vi har lösningen för era behov Vi har lösningen för era behov! Kom och besök oss på TEC mässan i Lund den 25:e September.   Speciellt inom..
Besök Datron på AMB
Besök Datron på AMB DATRON ställer ut på AMB Stuttgart 2014 den 16 - 20:e September, DATRON och över 1300 andra utställare från nästan 30 länder kommer..
SOLECTRO AB presenterar laserplastsvetsning på The Evertiq Conference i Lund
SOLECTRO AB presenterar laserplastsvetsning på The Evertiq Conference i Lund Den 25:e September presenterar Solectro laserplastsvetsning på The Evertiq Conference i Lund .Laserplastsvetsning är sammanfogningstekniken som ger högre kvalitet..
Nu är den äntligen här - den nya CNC-Verktygskatalogen från DATRON med flera nyheter i sortimentet! Ladda ner den redan idag.
Nu är den äntligen här - den nya CNC-Verktygskatalogen från DATRON med flera nyheter i sortimentet! Ladda ner den redan idag. DATRON har i mer än 20 år försett bearbetningsföretag med överlägsna CNC-Verktyg. Sortimentet har kompletterats med ett flertal nya..
Nyhet från DATRON - Nu har de tagit fram det perfekta alternativet till konventionell PU skumtillverkning.
Nyhet från DATRON - Nu har de tagit fram det perfekta alternativet till konventionell PU skumtillverkning. DATRONs skumfräsar är kostnadseffektiva, tidsbesparande och framför allt ett efterbearbetningsfritt alternativ till vanliga bearbetningsmetoder som..
Positioneringssystem är ett av IEF Werners viktigaste produktområde - Besök dem på Automatica 3 - 6 Juni i München!
Positioneringssystem är ett av IEF Werners viktigaste produktområde - Besök dem på Automatica 3 - 6 Juni i München! Positioningssystem är en av IEF Werners viktigaste produktområde. IEF Werner har flera olika typer av lineär axlar..
Metallisering av 3D-komponentbärare med ProtoPlate LDS
Metallisering av 3D-komponentbärare med ProtoPlate LDS Ledarbanor från glasbehållare. Metallisering av 3D-komponentbärare med ProtoPlate LDS. LDS-processen vinner betydelse. Det har också den kontinuerliga..
Tänk: "lab-on-a-chip"
Tänk: "lab-on-a-chip" Betydelsen av mikroflöde växer med det ökande antalet analysmöjligheter som det öppnar upp för - Tänk: "lab-on-a-chip" Betydelsen av..
Solectro- höghastighetsbearbetning visas sista dagen på MAX
Solectro- höghastighetsbearbetning visas sista dagen på MAX DATRON M8Cube utför höghastighetsbearbetning med små..
På MAX-mässan 18-21 Mars kör vi demo på EUROMOD MP65 från ISEL Germany AG.
På MAX-mässan 18-21 Mars kör vi demo på EUROMOD MP65 från ISEL Germany AG. På Tisdag den 18 Mars är det äntligen dags för MAX-mässan i Stockholm. Vi kommer att representera och demonstrera olika maskiner från..
Datron kan HSC-fräsning..
Datron kan HSC-fräsning.. DATRON CNC-Experter på HSC-fräsning DATRONs frästeknologi utvecklades i och med att de hade en bestämd målsättning med att..
Världspremiär på EMO 2013 - DATRON kommer att visa den nyutvecklade high performance HSC-fräsmaskinen MLCube!
Världspremiär på EMO 2013 - DATRON kommer att visa den nyutvecklade high performance..
DATRON Dental CAD/CAM - En fräsmaskin för dental serieproduktion
DATRON Dental CAD/CAM - En fräsmaskin för dental serieproduktion Dental CAD/CAM är en 3 ½ - 5 - axlig fräsmaskin för dental serie-produktion med hög tillförlitlighet, hastighet och precision. Den högprecisa konstruktionen med ett massivt..
Flexibilitet, precision och snabb - Det nya CNCbearbetningssystem M8 HS från DATRON
Flexibilitet, precision och snabb - Det nya CNCbearbetningssystem M8 HS från DATRON Producera snabbt med CNC-fräsmaskin M8 HSsom inte bara utmärker sig genom matningshastigheten på upp till 25 m/ min utan även med ett specialutvecklat modulspännsystem. Maskinen..
3-skärig fräs-gängfräs Processäker och snabb gängfräsning!
3-skärig fräs-gängfräs Processäker och snabb gängfräsning! DATRONs 3-skäriga fräs-gängfräs är ett egenutvecklat och patentskyddat kombinationsverktyg med tre gängtänder och en borrkrona, vilket medför att man kan utföra både kärnhåls-..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen