TGTeknik AB

TGTeknik AB

Beskrivning

TGTeknik AB är en mekanisk verkstad belägen i Klippan, där kvalitét och service är våra stora värdegrunder.
Tillsammans med trogna leverantörer och samarbetspartners gör vi allt för att med bred marginal överträffa våra kunders förväntningar, och vi håller alltid vad vi lovar.
Vi är ett renodlat legoföretag med lång erfarenhet varav några av våra inriktningar är stansning, bockning, svetsning samt montering.
Oavsett om ni vill ha hjälp med utveckling av era produkter eller om ni har färdiga ritningar på en detalj är det bara att höra av sig till oss.
Våra nuvarande lokaler som vi flyttade in i 2006 är belägna i Klippan med närhet till både Riksväg 21 och E6an som gör det lätt att hitta till oss, så kom gärna förbi för en pratstund eller en offert. Om ni kommer förbi får ni gärna en liten rundtur i verkstaden. För enkelhetens skull får ni gärna skicka iväg ett mail eller slå oss en signal innan, så att vi kan planera in detta.
Välkomna!


Affärsidé
TGTeknik AB är en mekanisk verkstad inriktning på legotillverkning med specialisering på stansning, svetsning, bockning och montering. Hos oss är kunden i fokus och vi värdesätter den personliga kontakten. Med kunniga medarbetare och en tillförlitlig maskinpark kan vi motsvara och överträffa våra kunders förväntningar. Hos oss är ingen order för liten eller för stor!Historia
TGTeknik har sina anor från 1956, när dem första tankarna att skapa en maskinpark i Klippan skapades. Samhall AB som började sin verksamhet detta år i Klippan, hade behov av legotillverkning på plats, vilket gjorde att man började titta på alternativ på lokaler runtom i kommunen.
Maskinparken anlades på Mölletofta industriområde och den första maskinen köptes in 1967. Efterhand som maskinparken växte och företaget blev större ökade också personalstyrkan. Under 90-talet flyttade man maskinparken till industriområdet tätt på Klippans järnvägsstation.
Tommy Gustafsson började på företagets avdelning i Ängelholm år 1994 och flyttade år 2000 till Klippan där han hade tjänsten som produktionstekniker. 2004 beslutade Tommy att ta över maskinparken och ge den namnet TGTeknik AB, som huserade i Samhalls lokaler söder om järnvägsstationen.
2006 flyttade man runt, och lokaliserade hela verksamheten via den norra ingången där den ligger idag, så att man via järnvägsstationen kan tydligt se TGTeknik loggan lysa upp. Infarten startar vid DHL på Fabriksvägen, och är tydligt synlig med en skylt.
Vi stärker ständigt vår konkurrenskraft via investeringar i maskiner, anläggning och kunskap.

Adress
TGTeknik AB
Stackarpsvägen 2
264 39  Klippan
Skåne
Sweden
Telefon
0435-44 80 10
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.tgteknik.se
Kontaktperson
Glenn Rydje
Telefon
076-021 79 20
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

Tunnplåtsbearbetning, stansning, nibbling, svetsning

Maskiner

Svetsning
Avancerad svetsning med höga kvalitetskrav. Alla våra svetsoperatörer är licensierade och erfarna. Våra duktiga svetsare har kompetens inom de flesta typer av svetsningsarbeten. Våra svetsarbeten kontrolleras alltid enligt fastställda rutiner och vid behov genomför vi stickprover för att verifiera kvaliteten. Vi svetsar stål, rostfritt och aluminium.

Bockning
Vår gedigna maskinpark av flera excenterpressar och kantpressar har vi kontinuerligt testat för att leva upp till våra krav, och våra kunders förväntningar. Ett enormt utbud på lager av färdiga mallar och prototyper finns tillhanda, och vi har möjlighet att producera både små och stora ordrar.

Stansning
Stansning, nibbling och panelbockning finns i vår historik sen länge, och vi ombesörjer komplett bearbetning, lackering m.m. Med flera års erfarenhet av stansning, pulverlackering, tunnplåtsbearbetning och olika typer av mekanisk bearbetning som kan höra produkten till har vi stor yrkeskompetens.

Montering
Vi sköter monteringen. Kompetens för mekanik, hydralik, pneumatik och elektronik finns i företaget eller hos våra leverantörer och samarbetspartners.
Minimering av antalet transporter och antalet företag involverade är stora fördelar, och både besparingar och högre kvalitet är att vänta. Vi tillhandahåller allt ifrån delproduktion till distribution.

Verksamhetsområden

TGTeknik AB
TGTeknik AB
TGTeknik AB

Klicka på bilden för att förstora

TGTeknik AB
TGTeknik AB
TGTeknik AB

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Nibbling
Plåtbearbetning-Pressning
Plåtbearbetning-Stansning
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen