Viverk AB

Beskrivning

Försäljningsingenjör - civilingenjör maskin
Arbetat hos Viverk sedan 1991

Adress
Viverk AB
Olvägen 25
342 50  Vislanda
Kronoberg
Sweden
Telefon
0472-343 60
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.viverk.se
Kontaktperson
Stefan Hellberg
Telefon
08-544 022 32
Anställda
10 - 30
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Pressning
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Svarvning
Ytbehandlingsutrustning-Industritvättmaskiner

Övrigt

Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se
 
Industritvättmaskiner  
Märke: Viverk; Typ: Kammartvätt typ VKT-164-P2; År: 1998
Viverk 2-stegs begagnad kammartvätt typ VKT-164-P2. Maskinen är byggd 1998 och är en tvåstegstvätt med tvätt- och sköljsteg. Den är anpassad för gods med följande mått: Längd: 1300-1350 mm Bredd: 700-1240 mm Höjd: 600-900 mm Max godsvikt: 700 kg. Kontakta Stefan Hellberg tel 070-6049719 för mer information.
Industritvättmaskiner  
Märke: Powersonic/Viverk; Typ: Ultraljudstvätt golvmodell; År:
Ultraljudstvättar avsedda för industriellt bruk. Finns med eller utan uppvärmning av tank. Svängarna monteras i botten, alternativt på två eller tre sidor av tanken. Kan kundanpassas med t. ex. överbräddning och skimmer. Storlekar från 40 liter upp till 360 liter.
Industritvättmaskiner  
Märke: Powersonic; Typ: Ultraljudstvätt bordsmodell; År:
Bordsmodellerna finns i tre olika utförande. Serie S är den enklaste modellen med digital display och justerbar tvättid. Serie S/R har dessutom justerbar badtemperatur. Serie D har samma som de övriga och är även försedd med justerbar ultraljudseffekt i nio steg och avluftningsfunktion - degass. Storlekar från 0,8 liter upp till 26,1 liter.
Övrig Ytbehandlingsutr.  
Märke: Viverk; Typ: Vakuumtorkugn för industriellt bruk; År:
Viverk producerar vakuumtorkar för industriellt bruk. Exempelvis har vi levererat en vakuumtork som är integrerad i en ytbehandlingsline för skärande verktyg med långa smala kanaler och andra håligheter, se bild. Den är utrustad med IR-värme för stödvärme av gods med liten massa eller gods som har för mycket vattenrester kvar efter tvätt. Torktid ca 10-12 minuter beroende på valt torkprogram. Upp till 10 olika program kan väljas. Torken är anpassad till godsets varubärare. Vakuumugnar är även lämpliga för torkning av sköljvattenrester. Kan erhållas som separat enhet eller byggas in i en befintlig tvättanläggning.
Industritvättmaskiner  
Märke: Viverk; Typ: Kabintvättmaskin - kammartvättmaskin basic; År:
Viverk erbjuder industritvättmaskiner typ kabintvättt/kammartvätt i tre olika standardstorlekar, VKT-115-155-215. Maskinen är liten, kompakt med ett tvättsteg och digital display. Finns med manuell eller pneumatisk beskickningslucka. Den lämpar sig för tvätt inom produktion, underhåll eller renovering. Tvättprocessen utförs i en och samma kammare. Vagnen med godset skjuts in i kammaren och luckan stängs. Godset spolas med ett roterande rampsystem, monterat i kammarens tak. med ställbara spoldysor. Ramperna omsluter godset helt och ger full spolverkan även underifrån. Spolningen sker med en rostfri centrifugalpump med mekanisk axeltätning. Kontakta Viverk, Hans-Olof Knutsson, tel 0472-34377 för mer information, demo eller provtvättning.
Industritvättmaskiner  
Märke: Viverk; Typ: Tunneltvättmaskin ; År:
Vi säljer och producerar kundanpassade tunneltvättmaskiner för kontinuerlig drift i ett eller flera steg. Maskinen kan förses med efterföljande tork- och kylzon. Flera valmöjligheter finns beträffande transportsystemet genom anläggningen såsom bandtransportör, hängconveyor, kedjetransportör, rullbana, stegmatare eller walking-beam bana. Egen konstruktion och tillverkning vid vår verkstad i Vislanda. Kontakta oss för ytterligare information och offert!