Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi söker ett företag som kan tillverka en smidesstomme till en isolerad hall på 670 m² som skall byggas under våren 2018. Projektet är beläget i Nacka Kommun. Jag behöver få in offerter på stommen inom 1 månad, så hör av er till mig så fort som möjligt, så får ni ta del av ritningsunderlag.
Plast & Gummi-Extrudering
Plast & Gummi-Extrudering
Söker leverantör för tillverkning av plastlist (TPE) enligt ritning. Längd: 4000mm. Bredd: 14,85mm. Höjd: 14mm. T=1mm. Behovet uppgår till ca 300 meter per tåg-set.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi ska bygga en större industrihall, som skall ha en storlek på 90 x 15 meter, så då behöver vi komma i kontakt med ett företag som tillverka en smidesstomme till hallen. Projektet är beläget i Borlänge Kommun. Ritningsunderlagen blir klara under Mars/April 2018 så jag vill att ni tar kontakt med mig så kan jag vidarebefodra dom till er som är intresserade att offerera.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Söker leverantör för CNC-fräsning av kulisser. Jag bifogar våra preliminära ritnigar och några printscreens från 3d modellen. Vi är intresserade av att tillverka väggarna och golvet med hjälp av en cnc-fräs och dela upp det i moduler så att det kan sättas ihop plats i Vendig. Förstår om det är lite svårt att helt får en bild av alla detaljer eftersom ritnigarna har fram tills nu varit på ett koncept stadie, men vi skall nu gå igång med ta fram mer detaljerade ritningar under veckorna som kommer. Men vore tacksam om ni kunde ge oss en idé om en prisbild.
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Bockning
Önskar offert på 300st av bifogad detalj. Material stål 1020. T=3mm. L=93,77mm. B=30mm.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi har planer att bygga en större isolerad lagerhall på ca 3 000 - 5 000m² under 2018. Så då söker vi ett företag som kan tillverka en smidesstomme till hallen. Vi är i processen att ta in offerter så vi kan gå vidare vad som kan vara mest fördelaktigt. Projektet är beläget i Lidköpings Kommun. Hör av er till mig via mail, så får ni vidare information samt del av ritningsunderlag. Planen är att hallen skall byggas under 2018.
Plåtbearbetning-Rörbockning & Manipulering
Söker leverantör i Östeuropa för rörbearbetning av rostfria rör. Ø runt 25mm. Serier mellan 500-1000st/år.
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av detaljer enligt bifogade ritningar. Detaljstorlek 880x550x442mm. Önskar pris och leveranstid. OBS! Vi måste ha delarna här om 4-5 veckor färdig ytbehandlade. 2 stk. 16104-C-300 2. stk. 16104-C-400 1 stk. 16104-C-500 men här ska det tillverkas två stk. av 16104-C-502 (Pos.1), 1 stk. av bottenplatta på 16104-C-510 (Pos.2) samt 8 stk. 16104-C-504 (Pos.3.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Jag söker ett företag som kan tillverka en smidesstomme till en hall, som vi planerar att bygga under våren 2018. Hallen har ett yttermått på 20 x 38 meter. Projektet är beläget i Jönköpings Kommun.
Träbearbetning-Träbearbetning
Jag är en arkitekt som just nu ritar upp/bygger en pilot-projekt byggnad med precision-cut plywood som bärande konstruktion (stolpar, balksystem, interiörer, m.m.). Jag letar efter ett företag som kan laserskära i plywood (Vänerply) i större volym och även större skivor (upp till 3m med 1200mm bredd) och högre tjocklekar t.ex. upp till 24mm tjocklek.
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Söker leverantör för bearbetning av bifogade detaljer. Samtliga detaljer i S355J2. L= 200 och 300mm. Leverans önskas snarast möjligt. Ange bästa leveransdatum i offertunderlag.
Plåtbearbetning-Svetsning
Upphandlingen avser svetstjänster.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Letar efter ett företag som kan tillverka 1-2 prototyper i aluminium enligt bifogad step-fil. Önskar samtidigt offert på tillverkning av 100 st.
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av två olika hydraulcylindrar, se bifogade ritningar. Önskar offert på 8st cylindrar (4st av vardera). Även en offert på 200st cylindrar (100st av vardera). Ø40mm.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Härmed inbjuds ni att inkomma med anbud gällande ramavtal för byggnadssmide Futurum Fastigheter i Örebro AB och Örebro kommun. Upphandlingsdokumentet med bilagor innehåller samtliga förutsättningar och krav som gäller för anbudsgivningen. Vi emotser Ert anbud med intresse. Upphandlingens omfattning Denna upphandling avser ramavtal för byggnadssmidestjänster, huvudavrop kommer att ske från Futurum Fastigheter AB. Samtliga förvaltningar inom Örebro kommun äger rätt att avropa enligt detta avtal. Ca: volym 2016: 700.000kr Futurum äger i huvudsak skolor och förskolor enligt redovisad volym här nedan: förskolor ca:70st grundskolor ca:50st gymnasieskolor ca:3st övrigt ca:30 st
Skärande Bearbetning-Etsning
Skärande Bearbetning-Etsning
Screentryck + etsning. 250 000/y 1.4130/SS2331. Färg: MARAPUR PU 036 MARAPUR PU 064. T=0,30. Yttermått Ø27,3, innermått Ø17,7mm.
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Vi har en prototypförfrågan på en mutter i höghållfast material som vi önskar få kontakt med leverantörer för tillverkning. Material: SS2570 (EN 10269 1.4980). Härdning: Enligt överenskommelse (Vi har möjlighet att härda dessa i huset om så krävs). Antal: 1300st enligt bifogad ritning, ej bricka. Offert önskas inom 1 vecka. Vid order behöver vi dessa till senast vecka 7.
Gjutning-Sandgjutning
Söker leverantör för sandgjutning av grafithaltigt (ljuddämpande) gråjärn. Serie: Enstyckes/prototyp/småserie. Storlek: 300 x 400 mm. Form som en 4-armad spindel. CAD-underlag saknas.
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Jag skulle vilja ha ett exemplar av bifogad detalj. Material och ytbehandling kan diskuteras då det endast är prototyp. Detaljstorlek: Ø26mm. Höjd 21mm.
Skärande Bearbetning-Svarvning
Skärande Bearbetning-Svarvning
Jag skulle vilja ha ett exemplar av bifogad detalj. Toleranser och material kan diskuteras då det endast är prototyp. Storlek på detalj: yttermått Ø52,60mm. Bredd 32 mm. Vikt 48,85 gram.
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling
Önskar komma i kontakt med leverantörer inom ytbehandling, dels företag med ledig kapacitet inom Pulver- och ED-lackering. Vår största utmaning inom lackering är större detaljer med längder kring 2 meter. Leverantörer inom zink-nickel efterfrågas också. Dessa arbeten omfattar varierande storlekar och serier. Tänkt leverantör ska vara certifierad för arbeten inom automotiveindustrin.
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Prototypstillverkning av butiksinredning. Material: järn. Produktion blir ca 5-10st om året. Kan bli tillverkning av fler produkter. I arbetet ingår bl.a. kapning, bockning, borrning samt svetsning. Mått på färdig produkt 1395x1500mm.
Skärande Bearbetning-Borrning
Söker leverantör som kan bearbeta riktigt stora detaljer. Det jag vill bearbeta är en balk som är 12 meter lång och har profilmåtten 600x600mm. Materialet är vanligt konstruktionsstål S355. Det finns ingen skiss på jobbet än så länge men det som skulle behöva göras är planing på vardera ände om 12 metersbalken samt förmodligen en planing av en del av området på ena långsidan. Samt borrning av hål på långsidan. Högst troligt är att man bara behöver bearbeta balken ifrån ett håll. Det är mellan 3-5 st likadana balkar som ska bearbetas på samma sätt.
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Önskar offert på två rostfria detaljer.
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Bockning
Jag skulle vilja ha offert på en st av bifogad detalj. offert på sammanställningen tack. Tjocklek på plåten 3 mm. Storlek ca 88x99 mm S355J2
Plåtbearbetning-Valsning
Valsning av armeringsjärn (K500C-t) d=8mm. Antal 4500 st ringar d(inner)=260mm. Ihopsvetsade ringar!
Plåtbearbetning-Laserskärning
Söker leverantör för laserskärning av syrafast material, tj 3-10 mm. Detaljerna är ingående komponenter till maskinstativ. Kundorderstyrda arbeten i låg volym. Längder på detaljer från 200 mm - 2000 mm. Krav på materialcertifikat. Ju närmare leverantören finns oss geografiskt, ju bättre.
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Jag skulle vilja få pris på dessa detaljer enligt följande villkor; Obs! Frågor och offerter skickas via mail! Lagerhållning hos leverantören av följande antal; 5 x 7191 10 x 7192 5 x 7195 Vid avrop så fylls lagret på hos leverantören. Exakt antal ska anpassas efter utfall från materialet/plåten, så att vi minskar på spillet. Artiklarna ska skäras, bockas och svetsas. Materialexempel: EN 1.4406 tjocklek 3 mm storlek 970x750 mm.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Önskar offerter på tillverkning av en anslutningsstång i rostfritt stål. Längd 384,8mm. Ø12mm i ena änden och Ø5mm i den andra. OBS! Belastningen på denna detalj så stor att vi behöver ha gängorna rullformade, så som det står på ritningen. Detta är en prototyp, antal 10st. Önskad leverans: Helst runt mitten av januari 2018.
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Jag önskar pris på framtagning av prototyp i bifogade ritningar. Ytbehandlingen kan uteslutas till prototypen. Diameter 57 mm. Material: EN AW - 6082 eller EN AW - 6026