Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Fastighet/bygg-Portar
Jag har planer på att bygga en hall under 2019 och behöver få i offerter på 2 st. vikportar, storlek 4,5 x 4,0 meter samt 4,0 x 4,0 meter.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag har planer att bygga en hall under 2019 och behöver få in offerter på en plåtbeklädd tälthall, storlek 20 x 10 meter. Skall vara försedd med overhead på långsidan. Även taket skall vara av duk.Hallen skall vara försedd med 2 portar en på långsidan samt en på kortsidan.
Ytbehandlingsutrustning-Lack- och Målningsutrustning
Jag skulle vilja få in offerter på 2 ytbehandlingsutrustningar, dels en pulverlackeringsutrustning för delar upp till 1500 mm långa, mestadels rör. Omfattning ca 100 om dagen. Dels vill jag kika på en anodiseringsanläggning för 1000 mm bitar. Välkomna att höra av er ni som har en eller bägge av dessa.
Automation-Robotar
Önskar komma i kontakt med leverantörer för små plockrobotar för en automatiserad lösning då vi vill byta ut en av våra maskiner. En firma, gärna i närområdet för kundbesök, som kan leverera en robotarm + en smart lösning är vad vi efterfrågar.
Automation-Automationssystem
Vi ska investera i en automationslinje inklusive robot. Investeringen omfattar 4 olika stationer med materialhantering, av- och pålastning. Detaljerna väger upp till 250 kg och har olika längd och form. Investeringen kommer att ske under 2019.
Industriförnödenheter-Industritransmission
Vi ska köpa in ett antal högprestanda motorer inklusive styrelekronik och planetväxlar till en produkt inom lyftteknik. Volymen blir ca 5 st under 2019 (kan bli mer) och under 2020 räknar vi med att behovet uppgår till hundratalet motorer.
Material-Rostfritt stål
Kan dere sjekke mulige leverandører på material AISI 317L i Sverige? Vi har behov for dimensjonene under i solid bar: OD5mm h9: L: 1000 mm, OD20mm h9: L:1000 mm, OD60mm: L: 500 mm.
Fastighet/bygg-Portar
Maskindriven port med styrskåp 400V LKAB Kiruna. Omfattning: Demontering, leverans samt montering av portar. Specifikation: Arbetet omfattar 3 st. portar TEV 10:1, TEV 10, TEV 13. Måtten tas på plats efter visning av objekten. Platsvisning krävs. Arbetet kan utföras under drift. Beställaren bedriver anläggningsverksamhet och normal produktionsverksamhet i närheten och på montageplatsen. Arbetena pågår under full drift i industrianläggningarna varför säkerhetsåtgärder för personal och mot störningar av driften skall vidtas. Anbud sändes in elektroniskt via vår leverantörsportal.
Mätteknik-CMMs
Vi ska investera i mätutrustning för beröringsfri mätning av "pulser" på ett fordon som används för målning av asfalt. Utrustningen skall vara godkänd för utomhusbruk.
Miljöteknik-Övrig Miljöteknik
Vi ska investera i avfuktningsutrustning för torka luften/avfukta komprimerad luft på utrustning som är monterad på en lastbil.
Industriförnödenheter-Generatorer
2 st elverk/generatorer enligt följande specifikation: Dieseldrivet reservkraftverk på ca 30kVa (Startströmmar på ca 300-400A). Varvtalsstyrd beroende på effektuttag (min 3kW upp till max effekt). Fjärrövervakning. 63A, 32A samt 16A 3fas uttag. Jordfelsbrytare med över- och underspänningsskydd. Motorvärmare, batteriladdare och batteriövervakning. Skall klara kallstart till -25°C. Utökad bränslekapacitet.
Material-Övriga specialstål
Söker leverantör av hjulstål: UIC 810-1 GR B6 T, vilket ska lämpa sig bra för järnvägshjul. Offert önskas för 24 st Ø570 T/L=115. Engångsleverans.
Säkerhetsutrustning-Sprinkler
Vi ska bygga en hall, storlek 15 x 47 meter och behöver installera ett sprinklerssystem. Hallen skall byggas under våren 2019.
Fastighet/bygg-Portar
Brådskande!! jag behöver få in offerter omgående på en isolerad lagerhall (sandwish 15x47m 6m hög insida, 2 rullportar och 2 dörrar. ink. montering på befintlig betongplatta. Hallen skall ha en smidesstomme. Portarna skall ha en storlek på 5,0 x 4,0 meter Byggnaden skall anläggas intill en annan byggnad. Projektet är beläget i Klippans Kommun. Bygglov och typritningar finnes. Anbudsdag Omgående Leveransdatum Q2 2019
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Brådskande!! jag behöver få in offerter omgående på en isolerad lagerhall (sandwish 15x47m 6m hög insida, 2 rullportar och 2 dörrar. ink. montering på befintlig betongplatta. Hallen skall ha en smidesstomme. Portarna skall ha en storlek på 5,0 x 4,0 meter Byggnaden skall anläggas intill en annan byggnad. Projektet är beläget i Klippans Kommun. Bygglov och typritningar finnes. Anbudsdag Omgående Leveransdatum Q2 2019
Plåtbearbetande Maskiner-Valsmaskiner
Vi ska investera i en begagnad valsmaskin. Den ska klara plåtar som är 2 meter breda och 6 mm tjocka.
Kranar och Lyftutrustning-Lyftvagn
Vi söker efter leverantör till en lyft/vridenhet som skall kunna hantera våra produkter. Data: h= max 500 mm/min 350 mm, diam= max 300/min 240 mm, vikt = max 60 kg (gäller båda bilderna), materialtjocklek i rostfri plåt: 1 mm. Bifogar bild på hölje samt exempel på lösning/teknik.
Materialhantering och Förvaring-Lagringsystem
Vi ska investera i ett lagersystem med automatiskt kransystem för eu-pall. Uppskattningsvis 6000 pall, storlek ca 8 meter hög och 60 meter långt.
Automation-Automationssystem
Önskar pris på komplett lösning för frammatning samt orientering av den detalj som visas i bifogad ritning. Antal som ska matas/orienteras per år är ca 50.000st och monteras 3 och 3 i slutprodukten. För ytterligare frågor/underlag, kontakta inköparen.
Material-Plast
Jag har fått en förfrågan från en butikskedja som har totalt ca 100 butiker att tillverka displayer/skyltställ till dem i återvunnen plast. Om ni har erfarenhet att jobba med den typen av material så är ni välkommen att kontakta mig för vidare diskussion. Våra displayer och produktställ finns på vår hemsida.
Fastighet/bygg-Trappor
Vi ska köpa in 2 st ståltrappor till 2 våningar samt 1 st. betongtrappa till 7 våningar, samt terassräcke till ca 50 meter. Inköp sker under våren 2019.
Fastighet/bygg-Portar
Jag behöver få in offerter på 1 st. rullport, storlek 2,5 x 3,0 meter till ett undergjordiskt garage. Inköp sker under våren 2019.
Industriförnödenheter-Fästelement
Söker leverantör av brickor i olika utföranden, storlekar och material, standard men även specialtillverkning. Eng: Looking for steel and stainless washers in various size and hardness.
Industriförnödenheter-Elmotorer
Önskar komma i kontakt med leverantör av UL-godkända elmotorer enligt nedan spec, eller likvärdig: Först några för test och om det faller väl ut så kan det bli mellan 3-600/År Motor: 71_2-8 B34. 0,25kW 4-pol 3X400/230 VAC. Omriktare. 0,25kW 1-fas AC matning 110-120V, 3-fas utgång 200-240V.
Industriförnödenheter-Fästelement
Förfrågan avser leverans av fästelement (fasteners) till LKAB (LKAB:s samtliga dotterbolag skall äga rätt att nyttja avtalet). Behovet är högkvalitativa fästelement av olika typer, dimensioner och material till de olika produktionsanläggningarna (sovrings- och anrikningsverk, pelletsverk, verkstäder och förråd) ovan och under jord på verksamhetsorterna Kiruna, Svappavaara och Malmberget. LKAB använder standardprodukter men även specialtillverkade och kundanpassade produkter vilket måste kunna levereras av leverantören. Eftersom LKAB ständigt strävar efter att förbättra och effektivisera sin verksamhet, samt erbjuda en säker och god arbetsmiljö, ser vi gärna att ni i anbudet föreslår hur ni kan hjälpa LKAB i denna strävan vad gäller hantering, leveranser och administration av fästelement. LKAB garanterar inga inköpsvolymer men under åren 2016-2018 har den årliga inköpsvolymen av fästelement varit mellan 3-4 mkr. Avtalstid: Den tänkta avtalsperioden är 2018-12-15 – 2021-12-14 med rätt till uppsägning från båda parter under avtalstiden.
Fastighet/bygg-Trappor
Jag ska bygga en hall för uthyrning, och behöver få in offerter på 7 st ståltrappor som ska gå till ett entresolplan. Byggstart blir under 2019.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag söker ett företag som kan ta på sig en entreprenad på att bygga en isolerad plåthall som ska ha en storlek på 750 m². Längd 40 meter samt bredd på 18 meter. Projektet är beläget i i Uppsala Län. Hallen skall vara isolerad med sandwishelement. Skall också ha ett entresolplan med 6 - 7 uppgångar. Betongplattan skall inte ingå, den gör jag själv. Stålstomme Även 6 - 7 st vikportar samt exlusive ett antal fönster skall ingå. Byggstart blir under 2019. Så hör av er till mig om ni har möjlighet att lämna offert redan nu.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi har planer att bygga en industrihall under 2019, och behöver få in offerter på stängsel och grindar som skall stängsla in ett område som är 2492 m².
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag ska bygga en hall med 14 - 15 st uthyrningsdelar, som ska ha en golvyta på 80 - 75 m² vardera. Projektet är beläget i Västra Götalands Län. Så jag behöver få in offerter på själva hallen, samt 14 - 15 st sidgående vikportar. Portarna skall ha en storlek på 4,0 x 5,0 meter. Stålstomme, samt sandwishelement. Hallen skall ha ett entresolplan på ca 100 m². Även betongplatta skall ingå i offerten. Vi inväntar att bygglov skall bli beviljat, så startar vi byggnation så fort som möjligt.
Fastighet/bygg-Värmepumpar
Jag ska bygga ett industrihus om jag får beviljat bygglov med 14 - 15 uthyrningsdelar. Så då behöver jag ska köpa in 14 - 15 st Luft/luft värmepumpar som ska separat värma varje del. Jag behöver få in offerter på luftvärmepumparna så snart som möjligt.