Produkter

Qimtek Products

Nu har vi lanserat en helt ny hemsida för dig som söker maskiner och produkter till industrin, Qimtek Products.

"Ett showroom eller samlingsplats av den senaste tekniken för din produktion"

För dig som säljer maskiner och produkter så kan du nå Qimteks 14 000 användare genom Qimtek Products.

Produkter

 
Data pager
Data pager
| Displaying page 1 of 7, items 1 to 30 of 200
Mätmaskiner  
Beskrivning: LK Altera Serierna Keramiska mätmaskiner! • Bäst i klassen prestanda • Framtidssäker multisensor kapacitet • Lämplig för alla produktionsmiljöer • 10 års garanti på maskinens noggrannhet
Dimension:
Kvantitet :
Kantpressar  
Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: OKUMA
Typ: GENOS 460V-5AX
Beskrivning: Tillverkad i Japan! Denna nya, nästa generations 5-axliga vertikala fleroperationsmaskin, är speciellt konstruerad för att tillverka detaljer osm kräver hög precision och levererar imponerande bearbetning av metall i en kompakt design. GENOS M460V-5AX ger enastående noggrannhet, stabilitet och hastighet på bordet. Spindeln ger mindre vibrationer vid verktygspetsen för enastående ytfinish och metallbearbetning. Den här överkomliga 5-axliga maskinen ger hög produktivitet och lönsamhet.
Horisontella Flerop-maskiner  
Märke: OKUMA
Typ: MULTUS U3000
Beskrivning: En självklar stjärnspelare med större Y-axel och högre avverkningsförmåga för frässpindeln. Med nedre revolver och 4-axlig bearbetning ges förutsättning för en avsevärd tempohöjning! Det som utmärker MULTUS U modellerna är den betydligt större Y-axeln och att nedre revolver med 12 verktygsplatser för svarv- och drivna verktyg finns som tillval. Okuma MULTUS U3000 med arbetsområde dia 650mm x 1000 (1500mm) Maskinernas frässpindel med infästning HSK-A63 eller Capto C6 och med 22kw effekt samt 120Nm i vridmoment har en hög avverkningsförmåga på upp till 400ccm/min! Verktygsmagasin med 40 alt. 80 verktygsplatser är placerat på framsidan av maskinen och tillsammans med utformningen av styrsystem OSP P300S vilket ger mycket bra ergonomi Maskinerna har som standard: Thermo-Friendly Concept - Ger högsta bearbetningsnoggrannhet genom kompensation för yttre och inre värmepåverkan. Collision Avoidance System - Antikollisionssystemet som förkortar riggningstiderna oc
Horisontella Flerop-maskiner  
Märke: OKUMA
Typ: MULTUS B400II
Beskrivning: Flerfunktionsmaskin med möjlighet att utrusta med motspindel. Maskinen är utrustad med Thermo-Friendly Concept, vilket alltid garanterar hög bearbetningsnoggrannhet. Okumas styrsystem OSP-P300L med touch panel, USB ingång och möjlighet till uppkoppling mot nätverk. Maskinen har kollisionsskydd (CAS) som standard.
Fräsar  
Märke: SORALUCE
Typ: TA-A
Beskrivning: Vår minsta bäddfräs med manuellt eller automatiskt huvud och med eller utan verktygsmagasin. Med automatiskt huvud och verktygsmagasin.
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: Okuma
Typ: GENOS M560-V
Beskrivning: Baserat på den beprövade tekniken i MB-V-serien erbjuder GENOS M-serien fleroperationsmaskiner med högt Okuma-värde till ett överkomligt pris. Termiskt stabila, noggranna och stabila, maskinerna ger hög produktivitet och lönsamhet. Med andra ord, Affordable Excellence. Utrustad med Okumas branschledande OSP-system, har dessa miljövänliga vertikala fleroperationsmaskiner kraft och flexibilitet att leverera resultat gång på gång.
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: Okuma
Typ: MB4000H
Beskrivning: Ny serie horisontella fleroperationsmaskiner med palettväxlare eller palettmagasin. Helt ny modell med 400mm palett och BT40 kona som med sina 60 m/min i snabbtransport och högvarviga spindel passar perfekt för exempelvis aluminiumbearbetning. Maskinens stabilitet medför att den även lämpar sig för hårdare material.
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: Okuma
Typ: MA600HII
Beskrivning: Horisontella fleroperationsmaskiner med palettväxlare eller palettmagasin. Fleroperationsmaskiner från Okuma är alla utrustade med "Thermo-Friendly Concept" vilket innebär att temperaturförändringar kompenseras av styrsystemet. "Thermo-Friendly Concept" ger maskiner som kännetecknas av bearbetningsnoggranhet och hög tillgänglighet. Maskinen lämpar sig till alla typer av produktion.
CNC Svarvar  
Märke: Okuma
Typ: LT3000EX
Beskrivning: Okuma LT är en fleroperationssvarv med motspindel och två eller tre revolvrar. 16 verktygsplatser, drivna verktyg och möjlighet till Y-axel i samtliga revolvrar. Maskinen kan utrustas med stångutrustning och urplockare och är lämplig för stångkörning. Fleroperationssvarvar från Okuma är utrustade med "Thermo-Friendly Concept" vilket innebär att temperaturförändringar kompenseras av styrsystemet. "Thermo-Friendly Concept" ger maskiner som med bearbetningsnoggranhet och hög tillgänglighet. Okumas styrsystem OSP-P300L med touch panel, USB ingång och möjlighet till uppkoppling mot nätverk.
CNC Svarvar  
Märke: Okuma
Typ: GENOS L2000-E
Beskrivning: Det senaste i GENOS L-serien ärsvaren GENOS L3000 med en integrerad spindel för kraftfull CNC-bearbetning med hög precision. Denna kompakta svarv är perfekt för att enkelt bearbeta en mängd olika material. Den integrerade spindelmotorn ger ökad bearbetningskapacitet..
Containrar  
Märke: DENIOS
Typ: Miljöcontainer SC 2G 614.O
År:
DENIOS Miljöcontainer för lagring av fat erbjuder en lagenlig invallning och säker förvaring av fat. Miljöcontainern är anpassad för hantering med truck och finns i utförande för liggande eller stående fat. DENIOS miljöcontainer är testad och godkänd för lagring av fat, IBC och mindre behållare med miljöfarliga ämnen, utomhus eller inomhus, samt för brandfarliga ämnen utomhus. Hela miljöcontainern präglas av hög stabilitet och kvalitet.
Travers  
Märke: KITO ERIKKILA
Typ: Lättprofiltravers enbalks
Beskrivning: Vår vanligaste travers för vikter lägre än 1500kg. KITO ERIKKILA enbalkstravers kan man transportera gods och utrustning över en stor yta. Våra enbalkstraverser finns i stål, aluminium eller en kombination av båda. Med traversbalken i aluminium minimerar man vikten på balken och förflyttningen blir smidigare. Transporterna med våra enbalks traverser är snabba, säkra och exakta över hela lokalytan. Flera av skenstorlekar finns även med inbyggd strömskena som tillval för att slippa alla nedhängande kablar.
Travers  
Märke: KITO ERIKKILA
Typ: Portaltravers tvåbalks
Beskrivning: KITO ERIKKILA fristående portaltraverser är utvecklade för utrymmen där takkonstruktionen inte kan bära upp traversen last eller vid höga takhöjder. De golvmonterade portalerna möjliggör användning av en traverskranen som skall används i samma hallbyggnad. Våra tvåbalks portaltraverser finns i kapaciteter upp till 2000 kg i stål eller aluminium (1000 kg).
Lyftvagn  
Beskrivning: LYFTVAGN - LYFTVAGNAR Vi erbjuder ett komplett modellprogram av lyftvagnar för flertalet användningsområden från LOGITRANS och SANTO LIFT. Lyftvagnar från PMH är driftsäkra, har låg ljudnivå och egenvikt samt är lätta att manövrera. LOGITRANS lyftvagn finns i ett större utbud av modeller som är manuella, drivna samt med elektrohydralisk lyft. Lyftvagnarna från LOGITRANS finns i målat, rostfritt samt ATEX utförande (Explosionsskyddade) med kapacitet upp till 3000 kg. SANTO LIFT är lämpade för lägre laster och ännu smidigare hantering upp till 400 kg och kan även erhållas i kundanpassade versioner. Det totala utbudet av lyftvagnar inkluderar gaffellyftvagnar, handtruckar, motorlyftvagnar, höglyftare, staplare, tiltvagnar, vågvagnar.
Dimension:
Kvantitet :
Pelarsvängkran  
Märke:
Typ:
Beskrivning: PMH Pelarsvängkranar finns med manuell eller driven svängrörelse i flera olika modeller. Pelarsvängkranen förankras direkt i betonggolvet. PMH Pelarsvängkranar är ett effektivt och rationellt hjälpmedel för att öka lyftutrustningens arbetsområde. Svängkranarna finns i sex olika modeller och i olika kapaciteter.
Plåtlyfthandskar  
Beskrivning: PLÅTLYFTHANDSKAR IP Plåtlyfthandskar är avsedda för lyft av bla plåt, balk, räls, hardox, aluminium och rostfritt. Lyfthandskarna finns i över 600 modeller med kapaciteter från 250 kg till 80 ton.
Dimension:
Kvantitet :
Travers  
Märke:
Typ:
Beskrivning: TRAVERS - TRAVERSER För att du ska kunna utnyttja lokalens utrymmen på ett optimalt sätt är våra travers och traverser i enbalksutförande ett utmärkt val. Här hittar du travers i spännvidder på upp till 18 meter och med kapaciteter mellan 1 till 10 ton. Du kan välja bland olika produktmodeller – traverser med hängtraverskran eller traverskran som är försedd med antingen en kättingtelfer eller en lintelfer. Om du är på jakt efter lättprofiltraverser eller portaltraverser erbjuds ett stort sortiment med kättingtelfrar från KITO och STAHL.
Vakuumlyftare  
Beskrivning: VAKUUMLYFT och VAKUUMLYFTARE Vakuumlyft finns ett flertal utföranden för lyft av t ex kartong, säck, plåt, trä, plast och sten. Kännetecknade för en vakuumlyftare är : hanteringstiden reduceras, en person klarar lyftet själv, ergonomiskt riktiga lyft samt en smidig och säker hantering. Vakuumlyftare erbjuds även i kundanpassade versioner och i kapaciteter från 5 kg upp till 15 ton. För de mindre vikter används ofta Jumbo vakuumlyftare som ger en smidig snabb hantering av godset. Jumbo vakuumlyftare finns i tre grundmodeller Flex, Ergo och Sprint. Vacumaster vakuumlyft används ofta till större vikter och gods storlek. Denna vakuumlyft finns olika modeller beronde på vad som ska lyftas och hur vakuumlyfatren skall hantera godset, vridas, tiltas osv.
Dimension:
Kvantitet :
Vinschar  
Beskrivning: VINSCH - VINSCHAR Vinsch från PMH finns i manuella eller drivet utförande. Vinschar används när en last skall förflyttas horisontellt eller vertikalt. Vinschar från PMH finns i ett brett program från 50 kg till 75 ton i manuellt, el, luft eller hydrauliskt utförande. Kundanpassade lösningar för vinschar finns även i programmet. Samtliga vinschar tillverkas enligt gällande CE-regler och produktionen av vinschar är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001. PMH program av drivna vinschar finns även i ATEX utförande. De finns i kapaciteter från 150 kg till 10 ton med linlängder upp till 300 meter.
Dimension:
Kvantitet :
Pallyftare  
Märke: LOGITRANS
Typ: Gaffellyftvagn
År:
Transportvagn  
Beskrivning: Lyftvagn SANTO LIFT finns som standard med lastbord eller justerbara gafflar för halvpall, men kan även erhållas i kundanpassade versioner. Exempel på kundanpassningar är gafflar för europall, pik för rullar, fäste för lyft av t ex maskiner, kul- eller rullbord. Vagnen är utrustad med quicklyft på lyftrörelsen som automatiskt slår om till normal lyfthastighet vid högre laster.
Dimension:
Kvantitet :
Pallyftare  
Märke: LOGITRANS
Typ: Höglyftare
År:
Pallyftare  
Märke: LOGITRANS
Typ: Staplare
År:
3D Printer  
Beskrivning: KODAK - Portrait Kodaks första professionella 3D-skrivare innehåller många nya unika funktioner som gör att den sticker ut bland de andra 3D-skrivare som finns tillgängliga på marknaden. KODAK Portrait är utrustad med två extruders med olika “nozzlar” som ger möjlighet till att använda flera material och kulörer i samma utskrift. Med ett speciellt framtaget vipp-system lyfts det inaktiva printhuvudet upp för att undvika kollision med utskriften. Dessutom gör det inbyggda HEPA/aktiva kolfiltret det lämpligare för Kodak 3D Portrait att användas i känsliga miljöer som klassrum, laboratorier och på kontor. Den moderna designen och den avancerade programvaran som följer med gör KODAK Portrait 3D-skrivaren gör den till ett utmärkt val och dess dubbla extruders och slutna byggyta gör det möjligt för denna 3D-skrivare att skriva ut i tidigare svåra material för denna teknik.
Dimension: Byggvolym 200 x 200 x 235 mm
Kvantitet :
3D Printer  
Beskrivning: Sinterit - Lisa Sinterit Lisa är en revolutionerande SLS-skrivare till en kostnad som öppnar upp möjlighet av SLS-utskrifter för fler. Dessutom med högre upplösning än någon annan SLS maskin på marknaden. Materialåtervinning av överskotts material är mycket hög. Rekommenderat är att 80% “använt material blandas med 20% nytt för återanvändning, vilket ger stora fördelar och god ekonomi. Normalt för större SLS utrustning är att blanda 50/50 vid materialåtervinning.Med hög upplösning och lagertjocklek ner till 0,06mm levererar Sinterit LISA dessutom mer detaljerade produkter. Skrivaren har en innovativ konstruktion med färre rörliga delar än vanliga SLS-skrivare, vilket gör maskinen enkel att rengöra och underhålla. Konstruktionen och tekniken gör det dessutom möjligt att återanvända material som inte härdats vid tidigare utskrifter. Skrivaren är utrustad med trådlöst nätverk och en inbyggd kamera, som gör det möjligt att övervaka utskriftsprocessen utan att avbryta
Dimension: Byggyta 110 x 150 x 130 mm
Kvantitet :
3D Printer  
Beskrivning: HP - Multi Jet Fusion 4200 Kostnad Kostnaden för investering i utrustning är ungefär hälften jämfört med SLS-utrustning med motsvarande byggvolym. Kvalitet Hållfasthet, ytfinish och styrka är jämförbar eller bättre än tillgänglig SLS-teknik på marknaden. Dessutom är egenskaperna i produkter producerade med MJF nästan likvärdiga i X,Y och Z led. Hastighet Beroende på produktgeometrin är MJF-tekniken upp till tolv gånger snabbare än SLS-teknik och hela 27 gånger snabbare än FDM-teknik Material MJF tekniken kan i dag leverera produkter i stark PA12, Nylon, det vanligaste materialet som idag produceras med SLS-teknik. Men många fler material kommer inom en snar framtid. HP har en öppen materialstrategi vilket möjliggör för vem som helst att utveckla och certifiera material till MJF tekniken. Detta leder till lägre materialkostnad och stor materialflora. Återvinning Multi Jet Fusion möjliggör även oöverträffad återvinning av material där i princip allt mater
Dimension: Byggyta 380 x 284 x 380 mm
Kvantitet :
3D Printer  
Beskrivning: 3D Platform - Workbench Genom hårt utvecklingsarbete har 3DP har förbättrat sin produkt vilket resulterat i en storformats-3Dskrivare som heter 3DP Workbench. Detta är en av de absolut största 3Dskrivare i världen med en byggyta på 1 x 1 x 0,5 meter. Maskinen använder FFF (Fused Filament Fabrication) teknik för produktion eller prototypmodeller i en mängd olika färger och materialegenskaper. Det är inte bara en av de största 3D skrivarna, det är också en av de mest prisvärda högupplösta FFF skrivaren så går att finna på marknaden. 3DP Workbench använder tekniken SurePrint Servo Technology motorer som har ett väsentligt ökat vridmoment som tillåter snabbare acceleration och retardation på skrivarhuvudet. Detta gör utskrifterna mer noggranna och stadiga. Den nya modellen har även en vikbar bom (bryggan som håller skrivarhuvudet) vilket gör att 3DP Workbench kan flyttas/transporteras effektivt. Det gör också maskinen lämpligare olika miljöer som kontor eller industri o
Dimension: Byggyta från: 1000 x 1000 x 500 mm
Kvantitet :
Travers  
Märke: KITO ERIKKILA
Typ: Enkelbana med stålskena
Beskrivning: ERIKKILA stålskenor är ett utmärkt alternativ tillsammans med telfer eller vakuumlyftare för att lösa Era lyft vid företagets arbetsstationer. Utmärkande egenskaper: •Hög kapacitet, upp till 1500 kg •Långa upphängningsavstånd •Stort tillbehörs sortiment •Koniska skarvhylsor - perfekta skarvar •Flexibelt